Νέοι Miles+Bonus συνεργάτες στην Κύπρο!

Στη Λάρνακα, στο Ciao Stelio Deluxe Hotel μπορείτε να κερδίζετε μίλια εξαργύρωσης με κάθε σας διανυκτέρευση αλλά και να εξαργυρώνετε τα μίλια σας σε δωρεάν διαμονές. Επισκεφτείτε το Μουσείο Πιερίδη, το Kitemed και το Larnaca Napa Sea Cruises για να επωφεληθείτε από προνομιακές τιμές. Επιπλέον, με κάθε σας επίσκεψη στο Old Market St. συγκεντρώνετε μίλια εξαργύρωσης, ενώ απολαμβάνετε αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια στα: Nippon restaurant, Panos Steak House restaurant,  Militzis restaurant,  Art Cafe 1900 και Ammos beach bar, απλά με την επίδειξη της Miles+Bonus κάρτας σας.

Στη Λευκωσία,  μπορείτε να κερδίζετε μίλια εξαργύρωσης με κάθε σας διανυκτέρευση στο Centrum Hotel αλλά και να εξαργυρώνετε τα μίλια σας σε δωρεάν διαμονές. Επιπλέον, απολαύστε το γεύμα σας ή το ποτό σας στο εστιατόριο Bastione και συγκεντρώστε μίλια εξαργύρωσης και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια στο Barrique Wine & Deli, στη ταβέρνα Zanettos και στο εστιατόριο Παραγάδι. Μπορείτε επίσης να συγκεντρώνετε ή να εξαργυρώνετε μίλια για υπηρεσιές και προϊόντα στα Quick Spa, Hamam Omerye και Dessange Day Spa. Επωφεληθείτε από δωρεάν είσοδο στην Λεβέντειο Πινακοθήκη και απολαύστε εκπτώσεις για παραστάσεις του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου και συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου.

Στη Λεμεσό, χάριν στις συνεργασίες με το Londa Hotel και το Mediterranean Beach Hotel, μπορείτε να κερδίζετε μίλια εξαργύρωσης με κάθε σας διανυκτέρευση αλλά και να εξαργυρώνετε τα μίλια σας σε δωρεάν διαμονές. Επιπλέον, στα Starwood Preferred Guest κερδίζετε SPG points και απολαμβάνετε προνόμια σε κάθε διαμονή σας, ενώ με κάθε διανυκτέρευση στα Atlantica Hotels & Resorts και το Amathus Hotel, συγκεντρώνετε μίλια εξαργύρωσης. Μπορείτε επίσης να συγκεντρώνετε ή να εξαργυρώνετε μίλια για υπηρεσιές και προϊόντα στο Quick Spa, να απολαμβάνετε εκπτώσεις στο Sparti Platres adventure park και αποκλειστικές παροχές στο εστιατόριο Ta piatakia.

Στην Πάφο, με κάθε διαμονή σας στο Elysium Hotel, μπορείτε να κερδίζετε μίλια εξαργύρωσης αλλά και να εξαργυρώνετε τα μίλια σας σε δωρεάν διαμονές και να συγκεντρώνετε μίλια και αποκλειστικά προνόμια στα Atlantica Hotels & Resorts.

Στον Πρωταρά και την Αγία Νάπα,  κερδίζετε μίλια εξαργύρωσης με κάθε σας διανυκτέρευση και απολαμβάνετε αποκλειστικά προνόμια στα Atlantica Hotels & Resorts.

πηγή