Συνεργάτες Miles+Bonus στη Ροδο

Μην ξεχνάτε ότι με απλή επίδειξη της miles+bonus κάρτας σας κερδίζετε εκπτώσεις, προσφορές και έξτρα μίλια εξαργύρωσης. Στη Ρόδο θα βρείτε τους ακόλουθους συνεργάτες:

Ξενοδοχεία και resorts : Επισκεφτείτε τις σελίδες Best Western Plaza Resort, Rodos Park Suites & SpaRodos Palace, Mediterranean Hotel RhodesStarwood Preferred GuestAtlantica Hotels & ResortsAldemar ResortsElectra Hotels & Resorts και Trésor Hotels & Resorts για να μάθετε περισσότερα για την κάθε συνεργασία. 

Επιπλέον, μπορείτε να επωφελείστε από μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις σε 8 συνεργαζόμενα εστιατόρια και ταβέρνες στη Ρόδο, απλά με την επίδειξη της κάρτας σας. Κάντε κλικ στη σελίδα Αβάντης, Dinoris, Κούκος, Λιμανάκι, Meet & Beer Square, Συμπόσιο και Goody’s για να δείτε τα αποκλειστικά προνόμια και τις εκπτώσεις που σας παρέχονται σε κάθε γεύμα ή επίσκεψή σας. Επισκεφτείτε το Ergon για να δείτε πως μπορείτε να κερδίσετε και να εξαργυρώσετε μίλια με κάθε σας γεύμα. Επιπλέον επωφεληθείτε από εκπτώσεις στα εισιτήρια του cinema στο Κέντρο Ψυχαγωγίας Throne of Helios αλλά και από τις εκπτώσεις στη γενική είσοδο στο Ενυδρείο Ρόδου.

Απολαύστε τη διαμονή σας στη Ρόδο και ανακαλύψτε τους συνεργάτες μας που σας δίνουν την ευκαιρία να αυξήσετε τον αριθμό των μιλίων σας και να επωφεληθείτε από αποκλειστικά οφέλη!

πηγη