Πόσα Μίλια;

Για εξαργύρωση μιλίων σε πτήσεις εσωτερικού απλής διαδρομής, χρειάζεσαι απο 4.000 έως 10.000 μίλια. Αν το εισιτήριο εξαργύρωσης είναι σε προσφορά (υπάρχει κι αυτο) χρειάζεσαι 4.000 μίλια. Διαφορετικά, για ένα απλό εισιτήριο θα χρειαστείς 5.000-7.500 μίλια ενώ για εισιτήριο Business 10.000 μίλια

Για εξαργύρωση μιλίων σε πτήσεις εκτός Ελλάδας αλλά με το δίκτυο της Aegean υπάρχει ο υπολογιστής μιλίων.Σε γενικές γραμμές , για ένα απλό εισιτήριο χρειάζεσαι από 7.000 μίλια για κοντινούς προορισμούς (πχ Σόφια)  μέχρι περίπου 13.000 μίλια για τους πιο απομακρυσμένους (Τεχεράνη).
Για εξαργύρωση μιλίων σε πτήσεις μετ’επιστροφής εκτός Ευρώπης με το δίκτυο της Star Alliance απο Ελλάδα ισχύουν τα παρακάτω:

  1. Εχεις δικαίωμα για ένα stop over χωρίς έξτρα χρέωση μιλίων. Δηλαδή Αθήνα-Λος Αντζελες μέσω Λονδίνου δεν χρεώνεται ως 2 πτήσεις Αθήνα-Λονδίνο και Λονδίνο-Λος Αντζελες απαιτώντας 85.000 μίλια αλλά ως μία, Αθήνα-Λος Άντζελες, απαιτώντας 60.000 μίλια.
  2.  Τα μίλια που χρειάζεσαι για εισιτήριο μετ’επιστροφής ανάλογα την περιοχή του κόσμου που θες να επισκεφτείς είναι:1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Τα μίλια που χρειάζεσαι για αναβάθμιση θέσης σε business ή First class, εισιτηρίου δηλαδή που έχει εκδοθεί σε economy, ανάλογα την περιοχή του κόσμου που θες να επισκεφτείς είναι:

2

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *