Χρήση καρτών

189370-o-credit-card-facebookΧρησιμοποιείς τις κάρτες μιλίων, χρεωστικές και πιστωτικές παντού. Από τις καθημερινές σου αγορές μέχρι την πληρωμή της ΔΕΗ και του φόρου εισοδήματος. 

Η κάρτα μιλίων της Aegean, σου δίνει τη δυνατότητα να μαζεύεις μίλια με τις αγορές σου σε επιλεγμένες εταιρίες απλώς αναφέροντας τον αριθμό της κάρτας μιλίων σου. Υπάρχουν όμως και προσφορές που σου πολλαπλασιάζουν τα μίλια σου. Θα τις βρεις εδώ.

Για τις κάρτες Bonus της Alpha Bank κάθε ευρώ είναι τουλάχιστον ένας πόντος. Ειδικά οι κάρτες  Αmex σου δίνουν 50% επιπλέον πόντους. Υπάρχουν συνεργαζόμενες επιχειρήσεις οι οποίες σου δίνουν διπλάσιους πόντους και οι λεγόμενοι μεγάλοι συνεργάτες όπου κάθε ευρώ σου δίνει 4πλάσιους πόντους. Συνεχώς όμως υπάρχουν και προσφορές από το πρόγραμμα Bonus όπου μπορείς να πολλαπλασιάσεις τους πόντους σου πολύ εύκολα. Πχ, ο Κωτσόβολος πριν μερικούς μήνες έδινε με την αγορά του κινητου Samsung S6 128gb,  128.000 πόντους. Τα μετατρέπεις σε μίλια και έχεις 2  εισιτήρια με επιστροφή στην Νέα Υόρκη. Με 180.000 μίλια για να μπορείς να κάνεις τον Γύρο του Κόσμου. Τους πόντους ποτέ δεν τους εξαργυρώνεις μέσω των προσφορών του πρoγράμματος Bonus, αλλά τους μεταφέρεις μέσω Alpha Bank (τηλεφωνικά ή μέσω e-banking) στην Aegean Bonus Visa και απο εκεί με ένα τηλεφώνημα στην Aegean, μετατρέπεις τους πόντους σε μίλια. Γενικά, οι πόντοι μαζεύονται πολύ πιο εύκολα απ’ ότι νομίζεις.
Για την Miles&More της Lufthansa ισχύει κάθε ευρώ και μίλι. Υπάρχουν όμως και προσφορές που πολλαπλασιάζουν τα μίλια σου

Εδώ μπορείς να ενημερώνεσαι για τις τρέχουσες προσφορές.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *