Εξαργύρωση μιλίων

Ήρθε η ώρα λοιπόν! Έχεις αρκετά μίλια για να ταξιδέψεις αρχείο λήψης (5)σχεδόν δωρεάν! 

Είτε 4.000 μίλια που σε πάνε στη Μύκονο, είτε 60.000 μίλια που σε πάνε στην Νέα Υόρκη με επιστροφή. Δες εδώ που φτάνεις με τα μίλια που έχεις μαζέψει


Είναι σημαντικό να μη σπαταληθούν μίλια. Ο καθένας ορίζει φυσικά πως θα τα εκμεταλλευθεί αλλά κάποιοι γενικοί κανόνες είναι: Για πτήσεις εσωτερικού ή για πτήσεις του δικτύου της Aegean, χρησιμοποιείς τα μίλια μόνο αν θέλεις να κλείσεις τελευταία στιγμή ή αν για κάποιο λόγο (π.χ. Χριστούγεννα) οι κανονικές τιμές είναι ήδη πολύ ψηλά. Αν το εισιτήριο είναι φθηνό, είναι προτιμότερο να το αγοράσεις και να πάρεις τα μίλια, παρά να σπαταλήσεις μίλια του λογαριασμού σου κερδίζοντας ελάχιστα χρήματα. Π.χ. αν το  Ηράκλειο-Αθήνα με φόρους στοιχίζει 32 ευρώ τότε δεν είναι σωστό να εξαργυρώσουμε 5.000 μίλια για να γλιτώσουμε 17 ευρώ (15 ευρώ είναι οι φόροι που πληρώνονται ούτως ή άλλως)
Στο site της Aegean, στον προσωπικό σου λογαριασμό, μπορείς να δείς τη διαθεσιμότητα και να εξαργυρώσεις τα μίλια σου σε ταξίδι του δικτύου της Aegean. Για ταξίδια εντός Ελλάδας και Ευρώπης γενικότερα, μπορείς να κλείσεις και απλή διαδρομή (όχι με επιστροφή). Δηλαδή μπορεί να γίνει εξαργύρωση μιλίων για το ένα μέρος της πτήσης και για το άλλο μπορεί να εκδοθεί κανονικό εισιτήριο. 

Για μεγάλα ταξίδια εκτός Ευρώπης, η εξαργύρωση πρέπει να γίνει με αεροπορικές εταιρείες της Star Alliance.  Το ταξίδι μπορεί να γίνει με ένα ενδιαμεσο σταθμό (π.χ. Αθήνα – Τόκυο μέσω Φρανκφούρτης) και δεν ειναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιήσεις την ίδια αεροπορική εταιρεία σε κάθεQatar_Airways_Boeing_777-200LR_Business_Class_cabin_Beltyukov
κομμάτι του ταξιδιού. Εδώ βρίσκεται και η καλύτερη χρήση των μιλίων. Εισιτήριο Business ή First class για ταξίδι εκτός Ευρώπης. Προσοχή, ακόμα και στην εξαργύρωση μιλίων, οι φόροι αεροδρομίων και ο επίναυλος καυσίμων είναι διαφορετικός ανά εταιρεία, οπότε ένα ταξίδι στην Νέα Υόρκη μπορεί να μας στοιχίσει από 120ευρω έως 350ευρω.

Για εξαργύρωση στην Miles&More της Lufthnasa καλείς  στα γραφεία της Lufhnasa είτε βλέπεις την διαθεσιμότητα online

Επικοινώνησε μαζί μας αν έχεις σκοπό να ταξιδέψεις εκτός Ευρώπης, ώστε να σου βρούμε διαθεσιμότητα και τις καλύτερες επιλογές ναύλου και μιλίων.

Επισήμανση: Το παρόν site δεν εκδίδει εισιτήρια και δεν λειτουργεί ως ταξιδιωτικό γραφείο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *